Careers

Bent u klaar om uw verhaal te vertellen?

hands in a circle teamwork
Careers

Bent u klaar om uw verhaal te vertellen?

Relaties bouwen. Omgevingen bouwen.

Command Alkon levert software- en hardwareoplossingen voor producenten van betonmortel, betonproducten, toeslagmaterialen, asfalt en cement. Onze medewerkers koppelen kennis in de branche met praktijkervaring- en technische expertise die ongeëvenaard is in de branche. Met meer dan 40 jaar ervaringin de branche biedt ons productassortiment een volledig geïntegreerde oplossing of kan het worden ingezet als afzonderlijke onderdelen die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van onze klanten.

WAAROM COMMAND ALKON?

​Command Alkon is een bedrijf waarin u kunt meegroeien. Onze medewerkers combineren kennis van de branche met praktijkervaring- en technische expertise die ongeëvenaard is in de branche.

command alton employees on site with customer

MARKTLEIDER

Command Alkon is wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde technologische oplossingen voor de beton, toeslagmaterialen, asfalt en cement industrie. Onze toewijding aan deze branche gaat hand in hand met de betrokken relatie die we hebben met onze medewerkers.

INTERNATIONAALBEDRIJF, LOCALE SUPPORT

Command Alkon heeft wereldwijd meer dan 500 medewerkers met kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Amerika, Brazilië, Colombia, India en Maleisië

team of people with hands in to show teamwork

Command Alkon Login Menu