Waarom Command Alkon

Command Alkon is een ambitieus “no nonsense” bedrijf dat wereldwijd opereert en is steeds op zoek naar nieuw talent om ons bedrijf te laten groeien. Wij leveren soft- en hardware oplossingen voor de beton industrie en implementeren deze in Nederland en België en sinds 2010 ook veelvuldig internationaal.

Het hoofdkantoor van Command Alkon is gevestigd in Birmingham, USA en daarnaast hebben we wereldwijd meer dan 500 medewerkers met kantoren in Alabama, Kansas, Ohio, Illinois, Utah, Californië, Brazilië, Colombia, UK, Frankrijk, India, Maleisië en Nederland.

Gemotiveerde medewerkers betekent tevreden klanten

Wil jij bijdragen aan de volgende generatie procesautomatisering en heb je interesse voor Techniek, en IT? Kom dan werken bij Command Alkon!

Als onderdeel van een enthousiast team krijg je de ruimte om je functie vorm te geven.

Command Alkon is een pragmatisch bedrijf en alles staat
in het teken van het houden en krijgen van tevreden klanten. De organisatiestructuur is plat en de communicatielijnen kort. De sfeer is open en informeel. Bovendien is er veel ruimte voor zelfontplooiing en zijn we geïnteresseerd in jouw (nieuwe) ideeën.

Voordelen

Een prima salaris en goede secundaire voorwaarden. Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een groeiend bedrijf met een goede marktpositie en met een gedreven team van mensen.

Kortom, een omgeving waarbinnen jij je als professional in lijn met de groei van de organisatie verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze industrie.