Over Command Alkon

TEN DIENSTE VAN DE BOUWMATERIALENINDUSTRIE SINDS 1976

Samen bouwen we iets geweldigs!

Of u nu zware bouwmaterialen moet inkopen, maken, verzenden, verkopen, of tracken en tracen, Command Alkon Solutions levert inzichtelijkheid, automatisering van bedrijfsprocessen, en samenwerking in de toeleveringsketen.

 

 

COMMAND ALKONS KERNWAARDEN

INTEGRITEIT

We schrikken er niet voor terug om het juiste te doen, zelfs als onze acties niet erkend worden door anderen. We verdienen het vertrouwen van vakgenoten en klanten door te doen wat we zeggen.

MEDEWERKERSGROEI

We waarderen onze mederwerkers voor hun vakbekwaamheid, passie en creativitiet. Bovenop moderne technologie hebben we tientallen jaren sectorkennis en gedegen technische vaardigheden, die met elkaar zorgen voor een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en professionele groei worden gestimuleerd.

KLANTGERICHTHEID

Onze keuzes zijn gericht op de ervaringen van onze klanten en hoe we uitkomsten creëren en waarde bieden waar zij baat bij hebben. Als onze klanten slagen, slagen wij.

SAMENWERKEND

We doen ons best, delen onze kennis vrijelijk en waarderen de bijdragen van collega’s, partners en klanten. Wij geloven dat succes een gezamenlijke inspanning is en samen bouwen we geweldig.

Neem contact met ons op

Bent u er klaar voor om meer te weten te komen? Neem contact met ons op.

Contact Us Today

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze industrie.