Over

Technologie en mensen samenbrengen om de industrie vooruit te helpen

back of high vis vest with command alton logo on it

Over

Technologie en mensen samenbrengen om de industrie vooruit te helpen

​​Laten we ons even voorstellen

Command Alkon is er trots op te dienen als de toonaangevende technologiepartner voor leveranciers van betonmortel, betonproducten, toeslagmaterialen en cement over de hele wereld. Ons succes wordt afgemeten aan de relaties die we met onze klanten aangaan. Onze strategie is eenvoudig – focus op onze kernmarkten, investeren in innovatieve technologie en de expertise van onze mensen, stellen onze klanten en hun unieke uitdagingen centraal in onze besluitvorming.

“Onze missie bij Command Alkon is het samenbrengen van mensen en technologie om de industrie voor zware bouwmaterialen te bevorderen. Om dit te realiseren, richten wij ons onvermoeibaar op het succes van onze klanten en investeren wij in de groei en expertise van onze werknemers. En samen kunnen we een wereld maken waarin mensen in staat worden gesteld slimmer, veiliger en sterker te bouwen.”

– Martin Willoughby, President en CEO

Wij kunnen helpen. Van begin tot eind.​

Het selecteren van software en technologie om u te helpen uw bedrijf te ondersteunen is een belangrijke beslissing. Wij kunnen u bij elke stap helpen – tijdens het verkoopproces, op de werkvloer, in het laboratorium, onderweg, op de bouwplaats en op kantoor.

Wat maakt ons Command Alkon​

​Een focus op onze kernmarkten – betonmortel, betonproducten, toeslagmaterialen en cement – en een uitgebreide productportfolio met een open benadering om samen te werken met andere ‘best-in-breed’ oplossingen onderscheidt ons als de wereldwijde technologieleider.

MAAK KENNIS MET ONS MANAGEMENTTEAM

MARTIN WILLOUGHBY

President en CEO

JEFF NEWLIN

CRO, Chief Revenue Officer

JOHN PUMPELLY

CFO, Chief Financial Officer

RANJEEV TEELOCK

CPO, Chief Product Officer

EMILY BRANUM

CLO, Chief Legal Officer

CHARLES EVANS

CTO, Chief Technology Officer

BRETT BERTZ

Chief Customer Officer

STEVE COX

VP, Customer Success

CHRIS STRICKLAND

SVP, Strategy

NIKI MASCIA

Executive Assistant

De kernwaarden van Command Alkon

INTEGRITEIT

Wij zijn niet bang om te doen wat juist is, zelfs als onze acties niet door anderen worden erkend. Wij verdienen het vertrouwen van collega’s en klanten door te doen wat we zeggen.

WERKNEMERSGROEI

We waarderen onze werknemers vanwege hun vaardigheden, passie en creativiteit. Wij combineren moderne technologie met tientallen jaren ervaring en goede technische vaardigheden om een omgeving te bieden die persoonlijke ontwikkeling en professionele groei stimuleert.

KLANTGERICHT

Onze beslissingen zijn gericht op klantervaringen en hoe wij resultaten creëren en waarde leveren die hen ten goede komt. Wanneer onze klanten slagen, slagen wij.

SAMENWERKING

Wij doen ons best, delen onze kennis vrijelijk en waarderen de bijdragen van collega’s, partners en klanten. Wij zijn van mening dat succes een gezamenlijke inspanning is.

​​BOUWEN AAN EEN BETERE TOEKOMST

Wij zetten onze 45 jaar praktijkervaring voor u in. U profiteert van onze diepgaande kennis van de sector en de technische vaardigheden die wij hebben ontwikkeld in fabrieken, steengroeven, laboratoria en op bouwplaatsen overal ter wereld.

Command Alkon Login Menu