Over

Technologie en mensen samenbrengen

back of high vis vest with command alton logo on it

Over

Technologie en mensen samenbrengen

​​Laten we ons even voorstellen

Command Alkon brengt technologie en mensen samen om de wereld van de zware bouwmaterialen te ondersteunen. Wij meten ons succes aan de hand van de partnerschappen die wij met onze klanten aangaan. Wij weten dat u en uw teams elke dag hard werken om voor UW klanten te zorgen. We richten ons op het vereenvoudigen van het gebruik, de installatie en het onderhoud van onze software, zodat u uw klanten kunt helpen. Onze strategie bij het ontwikkelen van producten is om samen met onze klanten de unieke uitdagingen van hun bedrijven te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen om hun problemen op te lossen. Wanneer mensen voorop staan bij onze activiteiten, kunnen wij robuuste, geavanceerde producten maken die zinvolle resultaten opleveren.

“Onze missie bij Command Alkon is het samenbrengen van mensen en technologie om de industrie voor zware bouwmaterialen te bevorderen. Om dit te realiseren, richten wij ons onvermoeibaar op het succes van onze klanten en investeren wij in de groei en expertise van onze werknemers. En samen kunnen we een wereld maken waarin mensen in staat worden gesteld slimmer, veiliger en sterker te bouwen.”

– Martin Willoughby, President en CEO

U kunt het. Wij kunnen u helpen.

Ons doel om de industrie voor zware bouwmaterialen te verbeteren is veel groter dan de producten die we maken. Ons doel wordt mogelijk gemaakt door onze technologie en gerealiseerd door de expertise en passie van onze mensen. Wij blijven onze teams ontwikkelen om een zeer uitgebreide klantervaring te bieden met innovatieve producten en integraties, consistente en hoogwaardige diensten en ondersteuning, en sterke en langdurige relaties op basis van aandacht voor u. Wanneer we dit doel bereiken, winnen onze mensen, klanten, industrie en gemeenschappen allemaal.

Ontdek wat ons anders maakt.

Of u nu een bedrijf in ready-mix, asfalt of aggregaten bent, ons team is er om uw bedrijf te ondersteunen. Door zich te richten op uw kernmarkten kan Command Alkon oplossingen leveren die zichtbaarheid, automatisering van bedrijfsprocessen en transparantie bieden.

MAAK KENNIS MET ONS MANAGEMENTTEAM

MARTIN WILLOUGHBY

President en CEO

JEFF NEWLIN

CRO, Chief Revenue Officer

JOHN PUMPELLY

CFO, Chief Financial Officer

RANJEEV TEELOCK

CPO, Chief Product Officer

EMILY BRANUM

CLO, Chief Legal Officer

CHARLES EVANS

CTO, Chief Technology Officer

BRETT BERTZ

Chief Customer Officer

STEVE COX

VP, Customer Success

CHRIS STRICKLAND

SVP, Strategy

BOB HOLBROOKS

VP, Support Services

NIKI MASCIA

Executive Assistant

De kernwaarden van Command Alkon

INTEGRITEIT

Wij zijn niet bang om te doen wat juist is, zelfs als onze acties niet door anderen worden erkend. Wij verdienen het vertrouwen van collega’s en klanten door te doen wat we zeggen.

WERKNEMERSGROEI

We waarderen onze werknemers vanwege hun vaardigheden, passie en creativiteit. Wij combineren moderne technologie met tientallen jaren ervaring en goede technische vaardigheden om een omgeving te bieden die persoonlijke ontwikkeling en professionele groei stimuleert.

KLANTGERICHT

Onze beslissingen zijn gericht op klantervaringen en hoe wij resultaten creëren en waarde leveren die hen ten goede komt. Wanneer onze klanten slagen, slagen wij.

SAMENWERKING

Wij doen ons best, delen onze kennis vrijelijk en waarderen de bijdragen van collega’s, partners en klanten. Wij zijn van mening dat succes een gezamenlijke inspanning is.

​​BOUWEN AAN EEN BETERE TOEKOMST

Wij zetten onze 45 jaar praktijkervaring voor u in. U profiteert van onze diepgaande kennis van de sector en de technische vaardigheden die wij hebben ontwikkeld in fabrieken, steengroeven, laboratoria en op bouwplaatsen overal ter wereld.

Command Alkon Login Menu