Over Command Alkon

Samen bouwen we iets geweldigs.

Wij brengen technologie, mensen en processen op één lijn om aan een betere wereld te bouwen. Middels de beste supply chain-technologie van zijn klasse, transformeren wij uw werkzaamheden door handmatige en complexe opdrachten en processen te vervangen voor efficiënte, schaalbare en betrouwbare oplossingen. U zult aan de eindstreep resultaten boeken dankzij lagere operationele kosten, een consistente informatiestroom, en geautomatiseerde productie-, distributie- en bedrijfsprocessen.

“Samen met onze klanten worden onze innovatieve oplossingen gebruikt om het geweldige scala aan constructies te bouwen die het fundament vormen voor onze samenleving”

Phil Ramsey, CEO, Command Alkon

Transformeer de manier waarop u werkt

Technologie om beter te bouwen

Oplossingen voor betere beslissingen

Software voor verhoogde productiviteit

Data die voor u werken

BOUWEN AAN EEN HELDERERE TOEKOMST

Laten we onze 40 jaar praktijkgerichte, in-de-loop-ervaring inzetten om voor u te werken. U profiteert van onze diepgaande kennis van de branche en de technische vaardigheden die we hebben ontwikkeld in fabrieken, steengroeven, laboratoria en op vacaturesites overal ter wereld.

Neem vandaag contact met ons op

Bent u er klaar voor om meer te weten te komen? Neem contact met ons op en wij laten u zien hoe u iets geweldigs kunt bouwen

Contact Us Today

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze industrie.